Wie is Karen?

Ik ging op pad, op zoek naar mezelf. Rennen, stapvoets, omkeren, tenen lopen, verwondering, huilen, lachen, loslaten, stil staan, mezelf vinden, thuiskomen.

Soms brachten ingrijpende levensgebeurtenissen zoals een auto-ongeluk en het plotseling overlijden van mijn vader mij tot stilstand. Ik maakte me tijdens het bewandelen van mijn pad los van oude patronen, van hoe het ‘hoort’, van verwachtingen van anderen, van relaties, vrienden en werk wat niet meer bij me paste.

Voluit leven vanuit mijzelf, los van verwachtingen van anderen en de omgeving. Keuzes maken vanuit mijn hart en leven in mijn flow. Bewust zijn van de stappen die ik zet en in verbinding blijven met mijzelf en mijn lichaam. Dan ontstaat er een soort rust die ervoor zorgt dat er ruimte komt om echt intens te genieten van het leven. Als ik het kan, dan kun jij het ook.

Het is een kwestie van de juiste stappen zetten en keuzes maken voor jezelf en een andere gedachtegang gaan creëren. Ruimte en rust aan jezelf geven en daarin ontstaan de antwoorden.

Waarom doe ik dit?

Ik wil graag een bijdrage leveren aan mensen om met je innerlijke zelf in contact te komen en met je lichaam meer verbinding te leren maken.

Het lukt niet altijd om dingen in onszelf op te lossen door er alleen over te praten. We blijven vaak met lichamelijke blokkades zitten. Door lichaamsgerichte coaching kunnen blokkades opgeheven worden en gaat de energie weer stromen en ervaar je meer ontspanning in je lichaam en voel je je energiek en opgeladen.

Ervaren en voelen doe je met je lichaam. Het lichaam geeft vele signalen die je wel of niet bewust ervaart.

We mogen meer gaan luisteren wat ons lichaam aan ons te vertellen heeft. Binnen in onszelf zit onze innerlijke WIJS heid. En daar mag je gebruik van maken. Binnen in onszelf zitten alle antwoorden.

Als we daar meer naar gaan leren luisteren, hebben we een fijner leven en ga je echt vanuit je eigen kern leven van hoe jij het wil in jouw flow.

Wat anderen over Karen zeggen:

“Warme persoonlijkheid, rustige uitstraling, sprankelend, puur, ziet het mooie in de mens, houdt van eenvoud, lachen, inlevend, liefdevol, oprecht, inspirerend, creëert een vertrouwde en veilige sfeer.”