Wie is Karen?

Ik ging op pad, op zoek naar mezelf. Rennen, stapvoets, omkeren, tenen lopen, verwondering, huilen, lachen, loslaten, stil staan, mezelf vinden, thuiskomen.

Soms brachten ingrijpende levensgebeurtenissen zoals een auto-ongeluk en het plotseling overlijden van mijn vader mij tot stilstand. Ik maakte me tijdens het bewandelen van mijn pad los van oude patronen, van hoe het ‘hoort’, van verwachtingen van anderen, van relaties, vrienden, werk, wat niet meer bij me paste.

Voluit leven vanuit mijzelf, los van verwachtingen van anderen en de omgeving. Keuzes maken vanuit mijn hart en leven in mijn flow. Bewust zijn van de stappen die ik zet en in verbinding blijven met mijzelf. Dan ontstaat er een soort rust die ervoor zorgt dat er ruimte komt om echt intens te genieten van het leven. Een basisgevoel van geluk en dankbaarheid. Ik voel me vrij en ben volledig mezelf.

Als ik het kan, dan kun jij het ook. Ik loop graag een stuk mee op jouw pad.

Ik ben met alles gaan minimaliseren om tot mijn kern te komen.

Loskomen van:

  • Afspraken die mij geen energie geven
  • Spullen in mijn huis die ik niet nodig heb
  • Vaste patronen die mij tegenhouden met wat mijn hart wil
  • Oude gedachtenspinsels die mij beperken

Toen ben ik gaan focussen op:

  • Mijn eigen tijd in te delen met dingen die ik wil en waar ik blij van word
  • Mijn eigen bedrijf welke richting wil ik hiermee uit
  • Mijn eigen pad bewandelen

Het is een kwestie van de juiste stappen zetten en keuzes maken voor jezelf en een andere gedachtegang gaan creëren. Ruimte en rust aan jezelf geven en daarin ontstaan de antwoorden.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik van mening ben dat we allemaal de kracht hebben om het leven te leiden wat we wensen. We zijn sterker en krachtiger dan we zelf denken. Ik help je graag dit weer te vinden in jezelf waardoor je een fijner leven leidt vanuit jouw flow zodat je weer gelukkig voelt.

Wat anderen over Karen zeggen:

“Warme persoonlijkheid, rustige uitstraling, sprankelend, ziet het mooie in de mens, houdt van eenvoud, natuurlijk, lachen, inlevend, liefdevol, oprecht, inspirerend, creëert een vertrouwde en veilige sfeer.”